La nostra cuina
HIVERN I
Entrants
Aperitiu de la casa
Taula
de formatges de les nostres comarques
Amanida tèbia de tomata de penjar,
abadejo i altres salaons
Olleta tradicional amb el seu
acompanyament – Plat típic-
Plat principal
Corder al forn amb un toc de mel (Suplement
3 €) – Plat típic-
Vedella ecològica a la brasa
Raviolis casolans amb salsa de
formatge de llet crua d’ovella Guirra
Peix segons llotja
Arròs Sènia melós de la setmana
(mínim 2 persones)
Postres
Algun dolcet casolà...
El menú inclou: servei, pa i aigua de Benassal
El menú es serveix per taula completa
PREU: 27 € (IVA INCLÒS)
El menú es pot adaptar a persones amb intoleràncies, vegetarianes o veganes
-----------------------------------------------------------
INVIERNO I
Entrantes
Aperitivo
de la casa
Tabla
de quesos de nuestras comarcas
Ensalada tíbia de tomate de colgar,
bacalao y otros salazones
Olleta tradicional con su
acompañamiento – Typical dish-
Plato principal
Cordero al horno con un toque de miel
(Supplemento 3 €) -Typical dish-
Ternera ecològica a la brasa
Raviolis caseros con salsa de queso
de leche cruda de oveja Guirra
Pescado según lonja
Arroz Sènia meloso de la semana
(mínimo 2 personas)
Postres
Algún dulce casero...
El menú incluye: servicvio, pan y agua de Benassal
El menú se sirve por mesa completa
PRECIO: 27 € (IVA INCLUIDO)
El menú se puede
adaptar a personas con intolerancias, vegetarianes o veganas
-----------------------------------------------
WINTER I
Starters
Appetizer
Cheese
platter from our regions
Tomato, cod and other salted fish warm
salad
Traditional “olleta” with its
accompaniment – Typical dish-
Main courses
Baked lamb with a touch of honey (Supplement 3 €) -Typical dish-
Organic grilled veal
Homemade ravioli with raw milk
Guirra sheep sauce
Fish according to fish market
Senia rice of the week (minimum 2
people)
Desserts
Some homemade sweet ...
The menu includes:
bread and water from Benassal
The menú is served by full table
PRICE: 27 € (INC IVA)
The menu can be
adapted to people with intolerances, vegetarian or vegan.
-----------------------------------------
La cuina tradicional amb els nostres productes de temporada i d’origen local i/o ecològic, és ampliada amb una gran varietat de plats vegetarians, postres casolans i vins de la zona com ara La Barona, Vilafamés, Useres o Benlloch.
Tant el menú com molts plats es poden adaptar a opcions vegetarianes o veganes. Tenim especial cura i sensibilitat cap a persones amb intoleràncies o al·lèrgies.
Els pilars en els que es recolza el nostre projecte són:
1/ Aliments Bons, Nets i Justos
2/ Sobirania alimentària.
3/ Turisme responsable.
4/ Cultura
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada