Taller de cuina saludable amb Vanesa Bustos
Després dels excessos del Nadal vindran els bons propòsits. Començar un estil de vida més saludable sol ser un d’ells. Una alimentació saludable és un dels pilars per a una vida plena, és el que marca la diferència entre menjar i alimentar-se.
Alimentar-se és un acte d’estima cap una mateixa, diríem que quasi és una obligació. Però en els temps que corren, les preses s’apoderen de nosaltres i resulta complicat traure el temps necessari per a omplir el cabàs amb productes de qualitat i després transformar-los en la cuina en elaboracions exquisides. No tenim temps… de veres? Quants minuts/hores passes de mitjana al dia davant del mòbil o ordinador bussejant per les xarxes socials? Quant de temps mirant televisió? En aquesta vida tot és qüestió de prioritats. Anem perduts i no posem l’atenció en el que és realment important per a nosaltres.
Entendre la importància de portar un estil de vida saludable és honrar el nostre cos i ànima. I al planeta, amb productes sostenibles, d’estació i proximitat i disminuint la presencia d’aliments d’origen animal amb un gran cost mediambiental de producció.
De la mà de Vanesa Bustos prepararem un menú 100% saludable i sostenible i aprendrem moltes més coses per a que la nostra alimentació siga una mica més conscient.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estarem en la I Mostra de Turisme