Dijous 18 de Setembre encetem la tardor al Pou de Beca

La tardor a casa nostra …

      Les fulles de la vinya van perden vivesa en la seva verdor, les dels llibres comencen a desplegar les seves fragàncies a les escoles, les dels roures, xops i avellaners intenten amagar els bolets que les fileres de cotxes somnien i que, enguany pels Ports, Maestrat i l’Alcalatén les tronades asseguren. Per ací baix només ens ha arribat això: els trons. 

    Eixa seca és la que fa que les fulles dels ametlers avancen la seva caiguda i també que l´ametlla, la protagonista principal als nostres camps esclate i s´oferisca tranquil·la, escassa, però rica en rendiment, la gent del camp sap que no es pot tindre tot…

    Després, la garrofa i la vinya ens aniran endinsant en la tardor i segur que arribarà el vent, esperem que després de la pluja, i, a poc a poc, l´oliva ens recordarà que un altre any s´acaba i que ens ha passat per damunt.


   Recollim fruits i esperem l´hivern, també a taula, també a casa nostra: benvinguts…


Aquesta tardor l'encetem amb un menú molt especial per a nosaltres, inspirat en el que és la vida a les comarques de l'interior de Castelló en una època de retrobaments i nous propòsits.
A més a més oferim també una selecció de plats en carta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...

Menús empresa i altres celebracions Novembre - Desembre 2017

NOU HORARI DEL RESTAURANT