Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...

Cada decisió meditada i sentida per a crear un espai acollidor on trobar-se com a casa… o millor encara.
Tota la gent amb la que hem treballat al llarg d’aquest procés són xicotetes empreses locals o vinculades als nostres pobles. Gran part dels materials són naturals (pintures, vernissos, part del mobiliari) per a crear una atmosfera amb la mínima càrrega d’agents nocius.
Quatre habitacions dobles i una per a quatre persones. Instal·lacions i accessos adaptats per a persones amb discapacitat mòbil.
Entorn natural on perdre’s entre bancals d’ametllers o anar a buscar oliveres centenàries. I com no, gaudir de la nostra cuina km.0, de proximitat i ecològica en la seua majoria, naturalment vinculada al territori.
Turisme ruraL i responsable, gastronomia, cultura, tradicions, desconnexió i molt més que està per vindre... ara sí que sí comença el viatge:

Assaboreix la vida a Pou de Beca Allotjaments i Agroturisme
(Hostal rural en La Vall d’Alba – Castelló)

PD: Gràcies Pau Fabregat Bernal per la idea del "slogan", la fem nostra i seguim maquinant...

----

Cada decisión meditada y sentida para crear un espacio acogedor donde encontrarse como casa… o mejor todavía.
Toda la gente con la que hemos trabajado a lo largo de este proceso son pequeñas empresas locales o vinculadas a nuestros pueblos. Gran parte de los materiales son naturales (pinturas, barnices, parte del mobiliario) para crear una atmósfera con la mínima carga de agentes nocivos.
Cuatro habitaciones dobles y una para cuatro personas. Instalaciones y accesos adaptados para personas con discapacitado móvil.
Entorno natural donde perderse entre almendros o ir a buscar olivos centenarios. Y como no, disfrutar de nuestra cocina km.0, de proximidad y ecológica en su mayoría, naturalmente vinculada al territorio.
Turismo rural y responsable, gastronomía, cultura, tradiciones, desconexión y mucho más que está por venir..ahora sí que sí empieza el viaje:

Saborea la vida en Pou de Beca Allotjaments i agroturisme
(Hostal rural en La Vall d'Alba – Castelló). 
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOU HORARI DEL RESTAURANT

Menús empresa i altres celebracions Novembre - Desembre 2017