Dijous 18 de Setembre encetem la tardor al Pou de Beca

La tardor a casa nostra …

      Les fulles de la vinya van perden vivesa en la seva verdor, les dels llibres comencen a desplegar les seves fragàncies a les escoles, les dels roures, xops i avellaners intenten amagar els bolets que les fileres de cotxes somnien i que, enguany pels Ports, Maestrat i l’Alcalatén les tronades asseguren. Per ací baix només ens ha arribat això: els trons. 

    Eixa seca és la que fa que les fulles dels ametlers avancen la seva caiguda i també que l´ametlla, la protagonista principal als nostres camps esclate i s´oferisca tranquil·la, escassa, però rica en rendiment, la gent del camp sap que no es pot tindre tot…

    Després, la garrofa i la vinya ens aniran endinsant en la tardor i segur que arribarà el vent, esperem que després de la pluja, i, a poc a poc, l´oliva ens recordarà que un altre any s´acaba i que ens ha passat per damunt.


   Recollim fruits i esperem l´hivern, també a taula, també a casa nostra: benvinguts…


Aquesta tardor l'encetem amb un menú molt especial per a nosaltres, inspirat en el que és la vida a les comarques de l'interior de Castelló en una època de retrobaments i nous propòsits.
A més a més oferim també una selecció de plats en carta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...

Taller de cuina saludable amb Vanesa Bustos