La nostra cuina

MENÚ TARDOR I

Primers plats (a escollir)
Crema d’ametlla marcona
Timbal d’escalivada i formatges de les nostres comarques
Figa, avellana de Benassal i pernil
Ou ecològic, bolets i pataca del Pla de l’Arc
Tartar de peix blau del Grau, tomata i tàperes de Ballobar

Segons plats (a escollir)
Opcions del dia: carns, peix i vegetal (Consultar)
Arròs Sènia melòs del dia (Mínim 2 persones. Suplement 2 €)

El menú inclou: aperitiu, amanida centre taula, 1 primer, 1 segon i postre a triar.
Pa i aigua de Benassal

El menú es pot adaptar a persones amb intoleràncies, vegetarianes o veganes

0,30 € d’aquest menú anirà destinat a l’associació Acción contra el hambre,
dintre de la campanya restaurantescontraelhambre.org



PREU: 15 € (IVA INCLÒS)

--------------------------------------------------------------------------
MENÚ OTOÑO I
Primeros (a escoger)
Crema de almendra marcona
Timbal de escalibada y quesos de nuestras comarcas
Higos, avellana de Benassal y jamón
Huevo ecológico, setas y patata del Pla de l’Arc
Tartar de pescado azul del Grau, tomate y alcaparras de Ballobar

Segundos (a escoger)
Opciones del dia: carnes, pescado y vegetal (Consultar)
Arroz Sènia meloso del día (Mínimo 2 persones. Suplemento 2 €)

El menú incluye: aperitivo, ensalada centro mesa, 1 primero, 1 segundo y postre.
Pan y agua de Benassal

El menú se puede adaptar a personas con intolerancias, vegetarianas o veganas.

0,30 € de este menú se destinarán a la asociación Acción contra el hambre, dentro de la campaña restaurantescontraelhambre.org


PRECIO: 15 € (IVA INCLUIDO)

------------------------------------------------------------------------
MENÚ


Entrants
Taula de formatges de les nostres comarques (Les Coves, Catí i Almedíjar)

Tartar de peix blau del Grau, tomata i tàperes de Ballobar

Plat principal (a escollir)
Entrecot de vedella eco a la brasa (Suplement 3 €)
Corder al forn amb un toc de mel (Suplement 3 €)
Raviolis casolans amb salsa de formatge de llet crua d’ovella Guirra (Almedíjar)
Peix de llotja

Postres
Quallada de llet d’ovella d’Els Masets (La Torre d’en Besora)


Aperitiu, copa de vi blanc, copa de vi negre (IGP Castelló), pa i aigua de Benassal


1 € d’aquest menú anirà destinat a l’associació Acción contra el hambre, dintre de la campanya restaurantescontraelhambre.org


PREU: 30 € (IVA INCLÒS)






La cuina tradicional amb els nostres productes de temporada i d’origen local i/o ecològic, és ampliada amb una gran varietat de plats vegetarians, postres casolans i vins de la zona com ara La Barona, Vilafamés, Useres o Benlloch.


Tant el menú com molts plats es poden adaptar a opcions vegetarianes o veganes. Tenim especial cura i sensibilitat cap a persones amb intoleràncies o al·lèrgies.




Els pilars en els que es recolza el nostre projecte són:

1/ Aliments Bons, Nets i Justos

2/ Sobirania alimentària.

3/ Turisme responsable.

4/ Cultura


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...

Menús empresa i altres celebracions Novembre - Desembre 2017

One step beyond!! ...Enguany estic millor...