La nostra cuina







HIVERN I

Entrants
Aperitiu de la casa
         Taula de formatges de les nostres comarques
Amanida tèbia de tomata de penjar, abadejo i altres salaons
Olleta tradicional amb el seu acompanyament – Plat típic-

Plat principal
Corder al forn amb un toc de mel (Suplement 3 €) – Plat típic-
Vedella ecològica a la brasa
Raviolis casolans amb salsa de formatge de llet crua d’ovella Guirra
Peix segons llotja
Arròs Sènia melós de la setmana (mínim 2 persones)

Postres
Algun dolcet casolà...

El menú inclou: servei, pa i aigua de Benassal
El menú es serveix per taula completa

PREU: 27 € (IVA INCLÒS)


El menú es pot adaptar a persones amb intoleràncies, vegetarianes o veganes 




-----------------------------------------------------------
    
      INVIERNO I

Entrantes
Aperitivo de la casa
         Tabla de quesos de nuestras comarcas
Ensalada tíbia de tomate de colgar, bacalao y otros salazones
Olleta tradicional con su acompañamiento – Typical dish-

Plato principal
Cordero al horno con un toque de miel (Supplemento 3 €) -Typical dish-
Ternera ecològica a la brasa
Raviolis caseros con salsa de queso de leche cruda de oveja Guirra
Pescado según lonja
Arroz Sènia meloso de la semana (mínimo 2 personas)

Postres
Algún dulce casero...

El menú incluye: servicvio, pan y agua de Benassal  
El menú se sirve por mesa completa
PRECIO: 27 € (IVA INCLUIDO)


El menú se puede adaptar a personas con intolerancias, vegetarianes o veganas

-----------------------------------------------


WINTER I

Starters
Appetizer
         Cheese platter from our regions
Tomato, cod and other salted fish warm salad
Traditional “olleta” with its accompaniment – Typical dish-

Main courses

Baked lamb with a touch of honey (Supplement 3 €) -Typical dish-
Organic grilled veal
Homemade ravioli with raw milk Guirra sheep sauce
Fish according to fish market
Senia rice of the week (minimum 2 people)

Desserts
Some homemade sweet ...

The menu includes: bread and water from Benassal
The menú is served by full table

PRICE: 27 € (INC IVA)

The menu can be adapted to people with intolerances, vegetarian or vegan.

-----------------------------------------

La cuina tradicional amb els nostres productes de temporada i d’origen local i/o ecològic, és ampliada amb una gran varietat de plats vegetarians, postres casolans i vins de la zona com ara La Barona, Vilafamés, Useres o Benlloch.


Tant el menú com molts plats es poden adaptar a opcions vegetarianes o veganes. Tenim especial cura i sensibilitat cap a persones amb intoleràncies o al·lèrgies.




Els pilars en els que es recolza el nostre projecte són:

1/ Aliments Bons, Nets i Justos

2/ Sobirania alimentària.

3/ Turisme responsable.

4/ Cultura


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...