NOU HORARI DEL RESTAURANT


Com ja hem anunciat darrerament en les nostres xarxes socials estem en procés de metamorfosi i avui fem públic el que serà l' horari d'apertura habitual del restaurant a partir del proper dimecres 1 d'Agost.
Si voleu fer alguna celebració o dinar especial fora d'aquest horari i penseu en vindre a casa nostra poseu-vos igualment en contacte amb nosaltres, continuarem oferint els nostres serveis de restauració de forma més personalitzada.
L' allotjament rural, les activitats i cursos, el lloguer dels nostres espais per a celebracions i reunions, l'atenció personalitzada a grups de treball amb pensió completa,... són altres serveis que oferim i sentim que és el moment de treballar fort en aquesta direcció.
Allà anem!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Como ya hemos anunciado últimamente a través de nuestras redes sociales estamos en proceso de metamorfosi y hoy hacemos público el que será el horario de apertura habitual del restaurante a partir del próximo miércoles 1 de Agosto.
Si deseáis hacer alguna celebración o comida especial fuera de este horario y pensáis en nosotros, no dudéis en contactarnos, continuaremos ofreciendo nuestros servicios de restauración de forma más personalizada.
El alojamiento rural, las actividades y cursos, el alquiler de nuestros espacios para celebraciones y reuniones, la atención personalizada a grupos con pensión completa,... son otros servicios que ofrecemos y sentimos que es el momento de trabajar en esta dirección.
Allá vamos!!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Menús empresa i altres celebracions Novembre - Desembre 2017