Menús empresa i altres celebracions Novembre - Desembre 2017




MENU 25

Aperitiu
Olives borriolenques

Entrants (centre taula)
Torrades de pa, paté casolà i olis de les nostres comarques
Amanida Xató amb anxoves del Golf de Bizkaia i salsa romesco
Filets de galta de vedella ecològica amb encurtits

Plat principal (a escollir)
“Rabo” de poltre a l´ametlla i curry.
Creps vegetals amb salsa de formatge “Peñablanca” d’Almedíjar
Combinat de brasa (corder i embotits)
Peix segons llotja

Postre (a escollir)
Gelat casolà d’ametlla marcona i mel
Pastís de xocolata

Café o infusió natural

Celler
Vi negre: Odisea (Divinos & viñas -Segorbe)
Vi blanc: Soldadito Marinero (Bodegas El Angosto – Valencia)
(1 ampolla de cada per a 4 persones)

Preu 25,00 Euros
(Pa i servei, aigua i impostos inclosos)



MENU 30

Aperitiu
Olives borriolenques i ametlles marcones

Entrants (centre taula)
Torrades de pa, paté casolà i olis de les nostres comarques
Amanida amb encenalls de pernil, fruits secs i vinagreta de melmelada de figa.
Croqueta morellana de pollastre rostit
Carxofes de les Useres amb romesco i anxoves.

Plat principal (a escollir)
Corder al forn amb un toc de mel.
“Rabo” de poltre amb ametlla i curry.
Raviolis casolans de bolets amb salsa de formatge “Peñablanca” d’Almedíjar
Aleta de vedella eco a la brasa.
Peix segons llotja.

Postre (a escollir)
Gelat casolà d’ametlla marcona i mel
Pastís de xocolata

Café o infusió natural

Celler
Vi negre: Odisea (Divinos & viñas -Segorbe)
Vi blanc: Soldadito Marinero (Bodegas El Angosto – Valencia)
(1 ampolla de cada per a 4 persones)

Preu 30,00 Euros
(Pa i servei, aigua i impostos inclosos)


MENU 34
Aperitiu
Olives borriolenques i ametlles marcones

Entrants (centre taula)
Torrades de pa, paté casolà i olis de les nostres comarques
Amanida amb encenalls de pernil, fruits secs i vinagreta de melmelada de figa.
Croqueta morellana de pollastre rostit
Carxofes de les Useres amb romesco i anxoves.

Plat principal (a escollir)
Corder al forn amb un toc de mel.
“Rabo” de poltre amb ametlla i curry.
Raviolis casolans de bolets amb salsa de formatge “Peñablanca” d’Almedíjar
Aleta de vedella eco a la brasa.
Peix segons llotja.

Postre (a escollir)
Gelat casolà d’ametlla marcona i mel
Pastís de xocolata

Café o infusió natural

Celler
Vi negre: Temps de Mas de Rander (Benlloch)
Vi blanc: Beni de Celler la Muntanya (Muro d’Alcoi)
(1 ampolla de cada per a 4 persones)

Preu 34,00 Euros
(Pa i servei, aigua i impostos inclosos)


Comentaris

  1. Hola, estos menus estaran disponibles para el 6 de Enero??? Tendreis algo nuevo? Todavia se puede reservar?

    ResponElimina
  2. Hola, estos menus estaran disponibles para el 6 de Enero??? Tendreis algo nuevo? Todavia se puede reservar?

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...