Menú Mas de Rander - Pou de Beca. Dissabte 1 de Març 2014




Menú Mas de Rander - Pou de Beca
Dissabte 1 de Març 2014


Aperitiu
Pastissets fullats de poma esperiega i formatge d’Almedíjar
(Mistela Tinta)


Entrants
Pa torrat, tomata de penjar i olives sevillenques
Calçots del Pla, llonganissa seca de la terra i romesco
(Syrah 2012)


Plat principal (a triar)
Costella de porc rostida amb parmentiere de Vistabella
Confit d'ànec 
Raviolis casolans de carabassa i ametlla
Peix de llotja
(Temps 2008)

Postre
Gelat de taronja sanguina i xocolata

Preu: 30 (IVA inclòs)
Inclou: 
Visita al celler (11:00 h.) i dinar (14:00 h.)



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tot açò és el que hem tramat aquestos mesos de silenci...

Taller de cuina saludable amb Vanesa Bustos