Aprendre a Jugar. Jugar a Aprendre. Divendres 6 de Desembre nova activitat al Pou de Beca.
"Les intel·ligències es
potencien quan una persona participa en activitats que impliquen el seu
exercici (…). Podem jugar jocs que enriqueixen els nostres coneixements i fer
ús de les nostres intel·ligències". "Els nens i joves es veurien beneficiats
si diferents aspectes escolars es presentessin de diferents formes, a través
del joc, per exemple" (Howard Gardner, Premi Príncep d'Astúries 2011, i
pare de la teoria de de les Intel·ligències Múltiples).
Un dels factors més
importants en el desenvolupament psicològic dels nens és l'estimulació mental
que els pares ofereixen als seus fills. Estimular-los i reptar-los
intel·lectualment potencia les seves capacitats mentals i la seva
intel·ligència, i no hi ha gens més divertit que fer-ho jugant en família.
Homoludicus Castelló i el Pou
de Beca- Espai Cultural Obert us proposen una sessió lúdica de la mà de Diego Ibáñez, Educador Social
i Autor de Jocs, Mónica Salvador, Educadora Social i Propietària d’Homoludicus
Castelló i Nacho Ibáñez, Professor d'Intel·ligència i Personalitat de la
Universitat Jaume I. Si us ve de gust passar una tarda divertida jugant a
desenes de jocs de taula al costat del vostre/as fill/as, o el vostre/as
amic/as, i al seu torn voleu aprender a estimular i exercitar diferents
capacitats mentals, com la intel·ligència lògic-matemàtica, emocional o
psicomotora, la memòria, la planificació, el control dels impulsos, la
cooperació, la creativitat o la imaginació, podem trobar-nos el divendres 6 de
Desembre a les 17 h. en el Pou de Beca (la Vall d'Alba).
A més, si voleu podeu
reservar taula per sopar. Ací teniu el menú que hem preparat per a tots els qui
vingueu a l’activitat:
Amanida
Carpaccio de carabassa i
formatge d'ovella
Entrant (a triar)
Entrant (a triar)
Pebrot del piquillo farcit de botifarra i
pèsols
Crema de boniato vermell amb ou escaldat
Crema de boniato vermell amb ou escaldat
Principal (a triar)
Xulletes i embotit a la
brasa
Raviolis casolans de carxofa i poma esperiega amb salsa de formatge de llet crua de Guirra
Peix del dia (segons llotja)
Postre
Raviolis casolans de carxofa i poma esperiega amb salsa de formatge de llet crua de Guirra
Peix del dia (segons llotja)
Postre
Quallada natural amb fruita
seca i mel
Preu: 18,00 €
Preu: 18,00 €
El preu inclou: Aigua, 1
copa de vi o cervesa Estrella Damm, cafè o infusió natural i IVA.
Informació i reserves:
964320459 o poudebeca@gmail.com
Per a més informació sobre l'activitat també podeu cridar al 964744335 o manar un mail a homoludicuscastellon@gmail.com Us esperem!!!
Per a més informació sobre l'activitat també podeu cridar al 964744335 o manar un mail a homoludicuscastellon@gmail.com Us esperem!!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada